آژانس فضایی آمریکا جزئیات جدیدی از پروژه‌ سفر سرنشین‌دار به یک سیارک و سیاره مریخ تا دهه ۲۰۳۰ میلادی منتشر کرد.

به گزارش ایسنا، ناسا در قالب پروژه سفر به عمق فضا قصد دارد تا سال ۲۰۲۵ میلادی، مسیر یک سیارک را به سمت مدار ماه تغییر داده و فضانوردان را به وسیله کپسول فضایی اوریون برای نمونه‌برداری از سطح سیارک راهی فضا کند.

در گام نخست، محققان ناسا در حال طراحی سیستم پرتاب فضایی (SLS) و کپسول فضایی چند منظوره اوریون (Orion) هستند.

برای اجرای این پروژه، دو نسخه از سیستم پرتاب فضایی (SLS) در حال طراحی است که موشک کوچک‌تر به ارتفاع ۹۷ متر و وزن ۲٫۴۹۴ میلیون کیلوگرم قادر به حمل محموله‌ای به وزن ۶۹ هزار کیلوگرم است و موشک بزرگ‌تر به ارتفاع ۱۱۷ متر و وزن ۲٫۹۴۸ میلیون کیلوگرم، محموله‌ای به وزن ۱۳۰ هزار کیلوگرم را حمل می‌کند.

سیستم پرتاب فضایی (SLS) امکان سفر به عمق فضا از جمله سفر سرنشین‌دار به مریخ را فراهم می‌کند.

گام بعدی محققان، انجام مأموریت رباتیک برای گرفتن و تغییر مسیر سیارک به سمت مدار ماه است؛ پس از تغییر مسیر سیارک در سال ۲۰۲۵، فضانوردان به وسیله کپسول فضایی اوریون راهی سیارک شده و پس از نمونه برداری به زمین باز می‌گردند.

انجام این مأموریت در مدار پایین زمین، برای آزمایش و بررسی قابلیت‌های سیستم‌های جدید برای سفر سرنشین‌دار به مریخ در دهه ۲۰۳۰ میلادی الزامی است.

مأموریت بدون سرنشین برای آزمایش عملکرد موشک SLS و کپسول فضایی چند منظوره اوریون برای سال ۲۰۱۷ برنامه‌ریزی شده است.

سفر سرنشین‌دار به سیاره سرخ وابسته به دو پروژه اوریون و نسخه پیشرفته سیستم پرتاب فضایی (SLS) است که در صورت تأیید عملکرد، این مأموریت در دهه ۲۰۳۰ انجام خواهد شد.